OFERTA DE PRODUSE

In oferta noastra de produse se gasesc cele mai diverse-proiectate pentru uz in domeniul casnic, institutional, comercial si industrial-roti generale si special, structuri de roti, role pentru miscarea usilor, role pentru mobila.
De asemenea mai fac parte din oferta noastra diferitele role conveioare si role cu bile pentru benzi rulante si transportatoare. Oferta noastra de roti si role pentru stivuitoare este unica pe piata romana.

 

Am reusit sa realizam pe piata romaneasca o oferta de produse competitiva care este la indemana clientilor nostrii. Asta se refera si la calitatea produselor, preturi, respectiv la diversitatea gamei de produse.

fűnyíró

kerék villaszerkezet nélkül

kapumozgato gorgo

SERVICII

Ne straduim ca sa oferim astfel de conditii si servicii pe langa produsele noastre care sa ajute munca distribuitorilor si clientilor nostrii finali, facand procesele de selectare a produselor, comanda si livrare confortabile, simple. Dovada calitatii serviciilor prestate de firma noastra este recunostinta clientilor nostrii.

 

 


SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII

Pentru a atinge si a pastra satisfactia deplina a partenerilor nostrii, credem ca este deosebit de important asigurarea si dezvoltarea continua a calitatii serviciilor noastre.